Onze tijdlijn voor uw nieuwe website

Betalen in 3 keer: 30% bij aanvang, 30% na stap 5, saldo 40% na stap 8.

1: Offerte verzonden?

Binnen max. 24u nemen wij contact met u op om verder af te spreken. Indien gewenst komen wij langs, maar dit is niet noodzakelijk. Na akkoord ontvangt u een factuur als voorschot voor van 33% van de prijs. Na ontvangst gaan we van start!

2: Bepalen van layout!

Wij installeren uw persoonlijke VPS server + koppelen uw domein aan het IP adres. Daarna creëren we een mooie wachtpagina. Aan de hand van emails en/of telefonisch contact bepalen we de perfecte layout.

3: Template & Instellingen

Na keuze van uw template, installatie van de huisstijl, inclusief alle inbegrepen plugins. Installatie van het SSL certificaat en de nodige beveiliging setup.

4: Content & Foto’s

Ondertussen werken wij verder met de content (teksten) die u heeft doorgegeven en die nodig zijn voor uw website. Heeft u al foto’s, dan kan u deze ook bezorgen zodat deze ook kunnen worden geplaatst.

5: Controle & Aanpassingen

Via uw login (die uw van ons zal ontvangen) kan u de volledige website al bekijken en controleren. Uw klanten zien nog steeds de wachtpagina. Graag ontvangen wij uw feedback om eventuele aanpassingen te doen. Vanaf dan ontvangt u de tweede factuur van 33% én kan u ook zelf de teksten aanpassen.

6: Extra toepassingen

Daarna zorgen we voor alle instellingen, backups, veiligheid van de website, enz… Ook melden wij uw site aan op Google. Uitgebreide SEO is een aparte optie. Vraag ons hiervoor een nieuwe offerte.

7: Live website

Na de vorige stap is uw website nu live. Maar de volgende 7 dagen zal de site permanent onder controle blijven om “eventuele" kleine foutjes op te lossen. Heeft u nog kleine aanpassingen, géén probleem!

8: Oplevering, aub!

Uw website is nu 100% klaar & online. Vanaf nu ontvangt u wekelijks een Google Analytics overzicht via email, hier kan u de zichtbaarheid en bezoekers volgen. Nu ontvangt u ook de factuur voor de resterende 33%. Bedankt en steeds tot uw dienst !