Onze tijdlijn voor uw website

Bestelling verzonden?

Binnen max. 24u nemen wij contact met u op om verder af te spreken. U ontvangt een factuur voor 50% van de prijs. Na ontvangst gaan we van start.

Bepalen van layout!

Wij installeren uw VPS server en koppelen uw domein aan de server. Aan de hand van emails en/of telefonisch contact bepalen we de perfecte layout.

Template & Instellingen

De volledige installatie van de template, inclusief alle inbegrepen plugins, worden afgewerkt. Plaatsen van het SSL cert. en het afronden van de setup.

Content & Foto’s

Ondertussen kunnen wij verder met de content (teksten) die nodig zijn voor uw website. Heeft u foto’s, dan kan u deze ook bezorgen. Deze worden geplaatst.

Controle & Aanpassingen

Via uw login kan u de volledige website al bekijken en controleren. Graag ontvangen wij uw feedback om alles in orde te zetten. Nu kan u ook teksten aanpassen.

Extra toepassingen

De instelling voor de backups, veiligheid van de website, enz… Ook melden wij uw site aan op alle zoekmachines. SEO is een aparte optie. Vraag ons een offerte

Live website

Uw website is nu live. Maar de volgende dagen zal de site onder controle blijven om “eventuele" kleine foutjes op te lossen. Kleine aanpassingen, ok!

Oplevering, aub!

Uw website is nu klaar & online. Vanaf nu ontvangt u wekelijks een technisch overzicht via email. Nu ontvangt u ook de factuur voor de resterende 50%, bedankt!