Hoe gaan we te werk?

Onze tijdlijn voor uw website

Indien wij snel over de teksten beschikken, tussen de 5 à 7 dagen online!

Bestelling Verzonden?

Binnen max. 24u nemen wij contact met u op om verder af te spreken. U ontvangt een factuur voor 50% van de totale prijs. Zodra dit is ontvangen gaan we van start met uw website.

Bepalen van layout!

Wij installeren uw VPS server en koppelen uw domein aan de server. Aan de hand van emails en/of telefonisch contact bepalen we dan de perfecte layout voor uw activiteit.

Template & Instellingen

De volledige installatie van de template, inclusief alle inbegrepen plugins, worden afgewerkt. Plaatsen van het SSL certificaat en het afronden van de setup. Vanaf nu ziet u de wachtpagina.

Content & Foto's

Ondertussen kunnen wij verder met de content (teksten) die nodig zijn voor uw website. Heeft u foto's, dan kan u deze ook bezorgen. Daarna gaat onze vormgever van start om alles te plaatsen.

Controle & Verfijning

Via uw login kan u de volledige website al bekijken en controleren. Graag ontvangen wij uw feedback om alles in orde te zetten. Vanaf dat moment kan u ook zelf de teksten aanpassen.

SEO Aanpassingen

De basis instelling van SEO zodat uw website kan gevonden worden. Ook melden wij uw site aan op alle zoekmachines. Voor SEO Pro kan u onze gespecialiseerde dienst gebruiken.

Live Website

Uw website is nu live. Maar de eerstvolgende 7 dagen zal deze in de gaten worden gehouden om "eventuele" kleine foutjes op te lossen. Nog kleine aanpassingen? Géén enkel probleem!

Oplevering, aub!

Uw website is nu klaar & online. Vanaf nu ontvangt u wekelijks een technisch overzicht via email. Nu ontvangt u ook de factuur voor de resterende 50% van de totale prijs. Alvast bedankt!

Volgende Week Online?

Wacht dan niet langer!
error: Inhoud is Copyright!