Waarom is Mubox goedkoper?

  • Wij gebruiken het prachtige CMS WordPress, dit gaan we 100% aanpassen aan de vereisten van uw activiteit! Hierdoor is dit een aanzienlijke besparing...
  • Wij leasen onze eigen VPS Servers met énkel SSD-Drives in Amsterdam. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van Shared Hosts met dure kosten & trage snelheid!
  • +20 jaar ervaring maakt dat wij als klein bedrijf perfect op de hoogte zijn van uw noden als kleine ondernemer.  Onze uitgebreide ervaring is een tijd & geldbesparing!
  • Mubox Digital heeft, als kleine zelfstandige, alles in eigen beheer én indien nodig werken we alleen met freelancers. Dus géén duur personeel & verkopers.
  • Door gebruik te maken van de meest moderne software toepassingen & automatische processen besparen we enorm veel tijd, tijd is geld, dus weer een besparing.
  • Onze focus ligt uitsluitend op de kleine zelfstandige zoals wijzelf, hierdoor kunnen wij maatwerk garanderen, wij werken samen én voor u tegen een correcte prijs!
Website maatwerk!
Website maatwerk!
Onze WordPress-Websites zijn een functioneel, uitgebreid én gebruiksvriendelijk platform voor kleine zakelijke websites. Door krachtige codering en solide architectuur is WordPress het perfecte CMS geworden voor het maken van gebruiksvriendelijke SEO-websites die moeiteloos worden aangepast voor tablets en smartphones. Weetje... WordPress exploiteert meer dan 25% van 's werelds websites en 65% van de door CMS gestuurde websites, wat aantoont dat dit het favoriete CMS is geworden voor organisaties van elke omvang.

Uw eigen website

Vergroot uw omzet met uw website!

Wij zorgen “echt" voor alles! Van registratie domein tot 24/7 monitoring zodat uw website steeds 100% is. Mubox Digital heeft hiervoor alle kennis in huis om voor uw bedrijf een unieke, aantrekkelijke én moderne website te maken. Eentje waarmee u opvalt en uw doelen kan behalen.

img
img

U wil online verkopen?

Blijf niet achter, begin vandaag nog met uw webshop!

Wij bouwen een mooie shop in combinatie met een krachtige online winkel plugin. Alles inbegrepen, winkelmandje, kassafaciliteiten, betaalprovider én talloze essentiële functies om uw doelstelling te behalen & uw omzet verhogen! Wij installeren alvast enkele producten, zo ziet u hoe het werkt en kan u de resterende zonder problemen zelf doen.

Oogstrelend en Professioneel

Uw eigen, unieke identiteit. Maak indruk!
  • Elk ontwerp kan worden aangepast aan uw vereisten.
  • Alle ontwerpen zijn geschikt voor alle mobiele apparaten.
  • Enkel maatwerk voor uw activiteit
img

Mubox Digital

Enkele voorbeelden v/d mogelijkheden...
img
error: Inhoud is Copyright!